Medarbejdere

Morten Buchs Herremagasin

Morten Slott Buch

Indehaver
Startede sin tøjkarriere i faderens butik Buchs Herremagasin i Vestergade i 70´erne som "alt-mulig-dreng", og avancerede op gennem tiden til salgsassistent.
I 1994 som butikschef i den nykøbte butik på Nørregade 31, dog med en lille afstikker på 2 år i militæret. I Nørregade 31 har han drevet butik fra 1994 frem til 2008, hvor hele kæden blev opkøbt af en kapitalfond.
Morten arbejdede dog stadig hos de nye ejere frem til 2012.
Morten har siden 2012 hjulpet sin bror, Lasse, i Buch Fashion Wear, i Torvegade, hvor han driver en anden tøjbutik.
Så Morten er et kendt ansigt på strøget i Vejle
Morten Buchs Herremagasin

Kasper Hertzum Madsen

Kasper er udlært i herreekvipering i 1998, og har siden kun haft med tøj at gøre.
Han har været selvstændig fra 2007-2011- samt medejer af Din Tøjmand Burgdorf i Børkop.
Herefter har han været ansat hos TØJ4US , Tøjeksperten Børkop, og senest fungeret som souschef i NIELSEN´S I Kolding Storcenter.
Kasper er nu klar med hans vindende smil og glade personlighed til at servicere Vejle opland med hans kunnen, hvor han specielt er et kendt… og et anerkendt ansigt i Børkop / Brejning området.
Kasper er stik modsat Torben benhård Manchester United fan- og en sportsmand i topform, som dyrker løb og badminton , når familielivet tillader det.
Kasper er gift med Christina og sammen har de 3 dejlige børn.
Torben Buchs Herremagasin

Torben Løwendahl Pedersen

Salgsassistent
Torben blev i sommeren 2013 færdig som student på Campus Vejle. Derefter aftjente han med udmærkelse sin værnepligt I Skive.
Efter hans værnepligt startede han i Tøjeksperten i Børkop pr.1.7 2014 efter at have været hjælpedreng i butikken siden nytår 2014. Han ville dog hellere til Vejle at stå i butik, og startede derfor som elev 1/10-14, da BUCH's Herremagasin endnu en gang åbnede dørene op i oktober 14. Torben blev udlært 30/9-16, og blev derefter fastansat i butikken.
I hans fritid spiller han meget håndbold i stjerne klubben Firehøje og en en tro tilhænger af FC Barcelona.