Herretøj i Vejle

Medarbejdere

Morten Buchs Herremagasin

Morten Slott Buch

Indehaver
Startede sin tøjkarriere i faderens butik Buchs Herremagasin i Vestergade i 70´erne som "alt-mulig-dreng", og avancerede op gennem tiden til salgsassistent.
I 1994 som butikschef i den nykøbte butik på Nørregade 31, dog med en lille afstikker på 2 år i militæret. I Nørregade 31 har han drevet butik fra 1994 frem til 2008, hvor hele kæden blev opkøbt af en kapitalfond.
Morten arbejdede dog stadig hos de nye ejere frem til 2012.
Morten har siden 2012 hjulpet sin bror, Lasse, i Buch Fashion Wear, i Torvegade, hvor han driver en anden tøjbutik.
Så Morten er et kendt ansigt på strøget i Vejle

Dan Jepsen

Nyeste mand i shoppen og næsten tilbage hvor det hele begyndte.
Synes du, han virker bekendt.... - så er det nok ikke helt ved siden af, Dan har mere end 26 år solgt tøj til mændene i Vejle.
Dan startede tilbage i 1998 hos Buch´s Herremagasin i Vestergade og har lige udover et par år som Butikschef hos Bison, ellers siden da været i Tøjeksperten kæden, først som alm. salgsassistent, siden ansvarlig for Erhvervsafd. og har de sidste 14 år fungeret som Souschef i butikken samt Account Manager for dennes Erhvervsafdeling med salg til virksomheder.
Han er den klassiske tøjmand, med målebånd, skjorte og jakke.
Altid god for et smil, en kæk bemærkning og en sjov bytur.
Dan er midt 40érne, bosat i Bredballe sammen med hans 2 store døtre.
Udover hans passion for tøj, god service og kundepleje, elsker han Formel1, og er en habil skiløber.

Morten C. Pedersen

Morten Pedersen er nyeste skud på stammen i BUCH´s Herremagasin. Han startede i lære hos os i okt. 2022 - er 21 år og er bosiddende i Vejle midtby. Morten er glad for sport og fitness og har en sød kat derhjemme. Morten har en fortid i Solid butikken i Bryggen og elsker mode.