Medarbejdere

Morten Buchs Herremagasin

Morten Slott Buch

Indehaver
Startede sin tøjkarriere i faderens butik Buchs Herremagasin i Vestergade i 70´erne som "alt-mulig-dreng", og avancerede op gennem tiden til salgsassistent.
I 1994 som butikschef i den nykøbte butik på Nørregade 31, dog med en lille afstikker på 2 år i militæret. I Nørregade 31 har han drevet butik fra 1994 frem til 2008, hvor hele kæden blev opkøbt af en kapitalfond.
Morten arbejdede dog stadig hos de nye ejere frem til 2012.
Morten har siden 2012 hjulpet sin bror, Lasse, i Buch Fashion Wear, i Torvegade, hvor han driver en anden tøjbutik.
Så Morten er et kendt ansigt på strøget i Vejle

Mads Langkjær Gedsø

Mads er elev og kanon her hos Buch's, han har rundet de 21 somre og oser af charme og selvtillid.
Til hverdag tilbringer han sit søde liv med sin fantastiske søn Elliot.
En af Mads's store passioner er håndbold, hvor han til daglig folder sig ud i storklubben Firehøje IF. Her er Mads den mest centrale spiller som playmaker og team captain på holdet, her fordeler han alle sukker ballerne til bland andet den tidligere elev Torben Laulund, AKA nu badebukse sælger.
En anden ting som får Mads's puls op at ringe er selvfølgelig hans absolut favorit hold Manchester United. Med de ord passer Mads selvfølgelig helt perfekt ind i teamet, da Kasper også er en utrolig passioneret United fan.

Glenn Bjørkquist Pedersen

Glenn er den nyeste mand på holdet. Han er 23 år, og bor til dagligt i Kolding, men bare rolig, han er stadig en god fyr..
Glenn har før sin ankomst i Vejle, haft sin daglige gang i Kolding storcenter, hvor han tilbragte lige knap 3 år. Han er gennem den tid blevet udlært sælger hos DKcompany, i deres herretøjsbutik !Solid, som tidligere gik under navnet BLEND.
Når han ikke befinder sig i Vejle, bruges tiden med kæresten Nadia, og ellers forsøger han sig et par gange i ugen at spille sig på hold hos Kolding Boldklubs Serie 5 fodboldhold.